O proračunu te planovima za 2019. godinu gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok zajedno sa zamjenikom Zlatanom Avarom i pročelnicima gradskih upravnih odjela razgovarao je s predsjednicima mjesnih odbora.

Izvijestio ih je o intenziviranju komunalnih aktivnosti u cijelom gradu te o planovima obnove i izgradnje prometne infrastrukture. Proračun Grada Varaždina za 2019. godinu nalazi se u proceduri savjetovanja s javnošću, a njegovo donošenje očekuje se na slijedećoj sjednici Gradskog vijeća.

Gradonačelnik Čehok je od predsjednika mjesnih odbora zatražio aktivnije uključivanje i predlaganje rješenja te provedbu projekata. Zamolio je za strpljenje građana vezano uz izgledni nastavak aglomeracije kao najvećeg komunalnog projekta u povijesti grada. Najavio je nastavak projekata koji će se baviti obogaćivanjem sadržaja u slobodno vrijeme tijekom praznika mladih ljudi u pojedinim mjesnim odborima. Posebno je upozorio na daljnju izgradnju optičke mreže te na program da se obnove sva dječja i sportska igrališta u gradu. Najavio je i daljnje planove izgradnje dječjih vrtića te uređenje osnovnih škola

Komentari

13.12.2018. 08:08h Zadnja izmjena: 13.12.2018. 08:08