Jembrih o Sport Flashu: Pružamo priliku svim klubovima i sportašima da se predstave

Objavljeno: 10.11.2014. 10:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

U prostorima Tehnološkog parka Varaždin, predstavljen je internetski portal Sport Flash.

Project manager Hrvoje Jembrih naglasio je da portal Sport Flash želi biti servis sportaša i sportskih klubova i udruga i dati im priliku da u javnost plasiraju bitne informacije.

- Naglasak je na mlađim kategorijama i takozvanim malim sportovima koji ne dobijaju ili rijetko dobijaju priliku biti u medijima. To je nepravedno s obzirom na rezultate koje ostvaruju i mi tu nepravdu želimo ispraviti. Portal Sport Flash pruža priliku svim sportašima i klubovima da plasiraju informacije o svom radu, svojim rezultatima na natjecanjima i svojim problemima - naglasio je Jembrih dodajući da su za rad portala najvažniji sami sportaši i sportski klubovi koji moraju preuzeti inicijativu i dostavljati informacije.

- Dovoljno je nekoliko minuta da nam dostavite kratki izvještaj i nekoliko fotografija s natjecanja na kojem ste nastupili ili kratku najavu natjecanja koje vas očekuje. Trudit ćemo se naravno i kroz druge kanale dolaziti do tih informacija ali sportaši i klubovi su najbrži i najtočniji u plasiranju informacija tako da nam je suradnja s njima od izuzetne važnosti - istaknuo je Jembrih.

U sklopu portala Sport Flash svi sportski klubovi i udruge imaju priliku i ukratko predstaviti svoj rad i objaviti svoje kontakt informacije, a u sklopu portala sportaši i klubovi moći će doznati više i o sportskoj prehrani te, u suradnji sa stručnim timom kojeg predvodi jedan od najboljih sportskih fizioterapeuta Tomica Vrbnjak, dobiti korisne informacije o sportskim ozljedama i prevenciji sportskih ozljeda.

Komentari