Prvi "Day spa relax" program u Varaždinu

Objavljeno: 16.03.2011. 10:39

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08


Gotovo dva desetljeća spa centar Lavandula uslužuje korisnike svojim visoko profesionalnim uslugama. Razgovarali smo s voditeljicom Anitom Kociper – Sieber, popularnom Bebom, koja najavljuje nove programe u ionako bogatoj ponudi svoga salona.

U Vašem job description piše da ste aromaterapeutkinja, kozmetičarka, wellness savjetnica a poznato je da se bavite educiranjem povezanim sa specijalnim oblicima nadopune prehrane. Kako sve to stignete s obzirom da ste i majka i supruga?

-Ukućani i prijatelji kažu da sam radoholičarka i vjerojatno su u pravu. Volim svoj posao, volim pomagati ljudima da postanu zdraviji i sretniji i to je ono što me tjera da ustrajem unatoč konstantnome manjku vremena.

U gradu i okolici postoji dosta wellness i spa centara no samo mali broj ih opstaje. U čemu je tajna dugovječnosti Lavandule?

-Prvo, u atmosferi, u ozračju koje je prisno i domaće. Najviše me raduje kada čujem kako se naše klijentice i klijenti kod nas osjećaju kao kod kuće ili čak i bolje (smijeh). Drugo, stalna briga za njihove potrebe što uključuje nove programe u skladu s rastućim potrebama suvremenoga čovjeka.

Najnovija ponuda je prvi dnevni spa u Varaždinu. Kako ste došli na takvu ideju?

-Listajući kataloge sa skupim ponudama wellness vikenda na moru ili toplicama zapitala sam se što mogu ponuditi našim sugrađanima koji nisu u mogućnosti priuštiti si tako nešto. Pozvala sam svoga partnera, instruktora joge i masera Predraga pa smo zajedno spremili program u svijetu poznat kao day spa relax ili po naški u slobodnom prijevodu  - dnevna psihofizička okrepa.

Koje su specifičnosti toga programa?

Kroz samo dva sata provedena u spa centru Lavandula moguće je relaksirati se i napuniti tijelo novom energijom. Day spa relax program subotom uključuje aromamasažu, refeleksoterapiju i masažu stopala, vježbanje joge i ritmičkoga yoga dance-a prema osobnom izboru. Posebno ga preporučujem zaposlenim ženama, mladim majkama kao i gospođama koje žele poboljšati svoju vitalnost i zdravlje općenito. Svakako, posebna preporuka za one sa viškom kilograma i stresa. Zbog kvalitetne usluge i niske cijene, prve reakcije su jako ohrabrujuće pa planiramo ponuditi još neke termine osim subotom.


Pojedinosti o programu pogledajte na www.astral.hr


Komentari