Upoznajte se s odlukama

Sudjelujte u donošenju Odluke urbanističkog plana uređenja povijesne jezgre Grada Varaždina

Objavljeno: 03.08.2018. 15:13

Zadnja izmjena: 03.08.2018. 15:56

U razdoblju od 2. kolovoza do 1. rujna 2018. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izradi III. Izmjene i dopune urbanističkog plana uređenja povijesne jezgre Grada Varaždina i Odluke o izradi IV. izmjene i dopune generalnog urbanističkog plana Grada Varaždina.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s ovim Odlukama radi dobivanja zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno radi prihvaćanja istih.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke te razlozi donošenja ovih izmjena, nalaze se na web stranicama Grada Varaždina pod točkama 24 i 25.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca  zaključno s 1. rujnom 2018.  na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, Trg slobode/II, 42 000 Varaždin s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na nacrt Odluke o izradi III. Izmjene i dopune urbanističkog plana uređenja povijesne jezgre Grada Varaždina odnosno - Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na nacrt Odluke o izradi IV. izmjene i dopune generalnog urbanističkog plana Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: [email protected] također putem ispunjenog obrasca.

Komentari