U Novom Marofu završne pripreme za svirku Hladnog piva, pročitajte gdje parkirati i cjelokupni program

Objavljeno: 12.06.2015. 12:49

Zadnja izmjena: 15.03.2016. 10:06

Foto: FOTO: Siniša Sović

Grad Novi Marof, zahvaljujući sponzorima i Turističkoj zajednici Grada Novog Marofa, nakon dugo vremena ugostit će jedan renomirani hrvatski bend, a ovaj put riječ je o "Hladnom pivu" koje će svirati povodom Dana grada, u subotu 13. lipnja.

Početak koncerta predviđen u 21:30 sati, a po prvi put pozornica će biti smještena u samom centru grada, na parkiralištu ispred Doma zdravlja, gdje su u tijeku završne pripreme.

Centar Novog Marofa biti će zatvoren za promet, a parking će biti osiguran po oklonim parkiralištima i ulicama.Iz grada predlažu parkirati iza autobusnog koldvora, na prostor oko Konzuma, te vatrogasnog centra (iz pravca Zagreba skretanje poslije autobusnog kolodvora desno).

Sljedeći prijedlog je parkiralište od bolnice (iz pravca Zagreba skretanje kod policije desno), a dodatna mogućnost na istom skretanju je parkiralište kod crkve.

Za automobile koji dolaze iz pravca Zagorja predlaže se parkiralište kod dječjeg vrtića Novi Marof i kod Kitroa.

- Molimo za razumijevanje i strpljenje svih koji će dolaziti na koncert kako bi doživljaj bio još bolji. Samo za taj osjećaj! - zaključuju organizatori.

Komentari