velika završnica

eTV - Evo kako je bilo na finalnoj utakmici turnira u Novom Marofu, pobjedila domaća ekipa

Objavljeno: 22.01.2024. 08:19

Zadnja izmjena: 22.01.2024. 08:19

Foto: Sebastian Krehula

Završio je malonogometni turnir 'Knauf insulation – Ožujsko kup Novi Marof 2024' kojeg organizira MNK Novi Marof, a za prvo mjesto u seniorskoj konkurenciji borili su se Tornado i Stolarija Žeger i prijatelji.

Pobjednik finalne utakmice bili su domaći igrači, dakle Stolarija Žeger i prijatelji, a nagrade je nakon završetka utakmica dodijelio predsjednik Županijskog nogometnog saveza Nenad Horvatić.

- Danas je odigrana i finalna utakmica. Vidjeli smo prelijepi ambijent, puna dvorana i naravno, pobjeda domaće ekipe. Treba naglasiti da Novi Marof i dalje nastavlja tradiciju i zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji. Čestitam pobjednicima, zahvaljujem svim sponzorima, a i hvala publici koja je došla u ovako velikom broju – rekao je tom prilikom.

Još dobrih vijesti za pobjednike u seniorskoj konkurenciji došlo je nakon finala jer je njihov igrač, Tomica Čikor, odnio i titulu najboljeg igrača turnira.

- Godinama igram mali nogomet. Ovo smo sanjali jer mi smo dečki sa sela i igramo za gušt. Nama je ovo sve. Tu smo doma, ovo su naši ljudi, ovi navijači, 36 ekipa je igralo, a u finalu smo igrali s dečkima iz Zagreba. Oni su čvrsta ekipa i utakmica je bila tvrda, a bolji je pobijedio – istaknuo je Čikor.

 

Komentari