pogledajte

eTV - Otvorena nova nadstrešnica na Malom placu u Varaždinu, evo detalja

Objavljeno: 13.06.2023. 14:13

Zadnja izmjena: 13.06.2023. 14:24

Foto: Boris Matijašec

Danas je održana svečanost otvorenja novoizgrađene nadstrešnice na Malom placu u Varaždinu vrijedne 10.000 eura + PDV, a rezultat je ulaganja Gradske tržnice Varaždin i lokalne zajednice.

Na svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj, i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković. Obojica su izrazili zadovoljstvo završetkom ovog važnog projekta za tržnicu i lokalnu zajednicu. 

- Vjerujem da će ova nadstrešnica biti ključni faktor u oživljavanju Malog placa i privlačenju većeg broja posjetitelja. Kvalitetni uvjeti prodaje koje pruža ova novoizgrađena nadstrešnica ne samo da će poboljšati iskustvo kupovine, već će također potaknuti lokalnu ekonomiju. Njihova predanost razvoju tržnice i poboljšanju uvjeta za naše trgovce i kupce bila je ključna za uspješnu realizaciju ovog projekta. Ova nadstrešnica je primjer kako suradnja između Gradske tržnice i lokalne zajednice može rezultirati pozitivnim promjenama u našem gradu - rekao je direktor Gradske tržnice Predrag Ciglar.

Bosilj je pritom najavio i projekt izgradnje nadstrešnice na glavnoj gradskoj tržnici, između Mliječne hiže i Pravoslavne crkve vrijedne 100.000 eura.

- Ova investicija pokazuje našu predanost poticanju lokalne trgovine i stvaranju ugodnog ambijenta za naše građane. Vjerujem da će ova nadstrešnica pridonijeti povećanju privlačnosti Malog placa te omogućiti bolje uvjete poslovanja našim trgovcima. S radošću najavljujem projekt izgradnje nadstrešnice na glavnoj gradskoj tržnici, između Mliječne hiže i Pravoslavne crkve. Ovaj ambiciozni projekt vrijedan 100.000 eura financirat će se iz sredstava Gradske tržnice i Grada Varaždina. Ova investicija predstavlja našu posvećenost stvaranju modernog i atraktivnog okruženja za trgovce i posjetitelje - rekao je Bosilj.

Komentari