poslastica na sceni

eTV - Predstavljen program nadolazećeg Kliker festivala - festivala pokreta i plesa

Objavljeno: 06.06.2022. 13:11

Zadnja izmjena: 06.06.2022. 13:11

Sedmo izdanje Kliker festivala – festivala pokreta i plesa, koji nam ove godine sprema prave poslastice i dovodi šarenu ekipu umjetnika i umjetnica iz Hrvatske, Austrije, Slovenije i Belgije održava se od 10. do 19. lipnja.

9 dana, 8 predstava, 2 premijere, plesokaz, Klik klub simpozij, radionice, koncert, party i programi za velike, male, pa i one najmanje koji će imati prilike uživati u mekanoj i uvijek drugačijoj predstavi za bebe „Baja Buf“.  

Gradonačelnik je istaknuo kako ga veseli da se uz mnoštvo festivala i manifestacija koje se održavaju u Varaždinu, i ove godine organizira Kliker festival koji zaokružuje bogatu ponudu varaždinske kulturne scene.

- Svi znamo da je Varaždin grad prijatelj djece, a ovaj je festival prvenstveno fokusiran na mlade. To je svojevrstan poklon svim mladima i našim učenicima na kraju školske godine. Napokon se nakon pandemijskih godina možemo otvoriti prema građanima, prema publici, stoga pozivam sve naše sugrađane, male i velike, da posjete festival i uživaju u bogatom programu kojeg su pripremili organizatori - rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

Više informacija o programu i festivalu dostupno je na www.klikerfestival.com.

 

Komentari