Ljeto u Varaždinu: U subotu bogat program od jutra

Objavljeno: 23.06.2011. 10:00

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Ljeto u Varaždinu i ove će godine razveseliti sve žitelje barokne prijestolnice, programom za sve uzraste i ukuse, a počinje već ovog tjedna...

Otvorenje sezone bilo je jučer na kazališnom trgu, nastupom trija Kajtebriga, a u četvrtak navečer će na Stančićevom trgu svirati tamburaši KUD-a Varteks.

U subotu ujutro će na varaždinskom Korzu, s početkom u 10 sati biti nastup fokloraša KUD-a Varteks, potom i nastup Društva naša djeca, dok će subotnju matineju završiti Varaždinske mažoretkinje.

U subotu navečer Varaždinci će moći uživati u nastupu klape Cambi, u ambijentalnom okruženju atrija Starog Grada. Koncert je prvotno bio najavljen za atrij Županijske palače, ali je premješten u Stari Grad. Cijena ulaznice je 30 kuna, može iz se kupiti u koncertnom uredu u Varaždinu ili na ulazu u koncert. Početak koncerta je u 20 sati.

Od 21 sati na Kazališnom trgu, svirat će varaždnski rock bend Kronika.

Vikend će nastupom u nedjelju u 10 sati, na Stančićevom trgu, okončati popularni varaždinski Štigleci.

Već od ponedjeljka, Ljeto u Varaždinu kreće dalje, koncertom mađarskog ansambla Sacred Voices, predvođenog Iren Lovasz, koji će se održati u 21 sat u Atriju Starog grada.

Samo dan kasnije, 28. lipnja na kazališnom trgu nastupaju odlični francuski alternativci Le Fanfare en Petard.

Petak je rezerviran za već tradicionalni 9. Fontana blues Festival.

Ljeto u Varaždinu trajat će do 6. kolovoza, uz mnoštvo programa u varaždinskom HNK, Kazališnom trgu, Stančićevom trgu te Atriju Starog grada.

Cijeli program ljeta u Varaždinu možete naći na stranicama Koncertnog ureda.

Komentari