fotke za pamćenje

FOTO Ovi prekrasni modeli svojim su vam slikama definitivno uljepšali 2017. godinu - a tek počinju karijeru

Objavljeno: 31.12.2017. 19:55

Zadnja izmjena: 31.12.2017. 20:00

Foto: Viktor Hranić

Ove smo godine počeli i s pravim photosessionima, a pred naše objektive stalo je nekoliko prekrasnih mladih ljudi. I svojim fotografijama, uvjereni smo, uljepšali vam godinu koja upravo završava.

Prva je pred našeg fotografa stala mlada, stasita i obrazovana Sandra Bančić iz okolice Ivanca. Privukla nas je i neodoljivom sličnošću sa slavnom Salmom Hayek. Snimanje ćemo pamtiti i po činjenici da je ona osobno dizajnirala jednu od haljina u kojima nam je pozirala. I sve se to krasno uklapalo u ambijentu automobila AC Baumgartnera, našeg stalnog partnera na snimanjima.

>> BAUMGARTNER FOTOSESSION Sandra iz Ivanca neodoljivo podsjeća na Salmu Hayek

Potom je pred naš fotić stala rođena Vukovarčanka s adresom u Varaždinu Marina Kujundžić. Ona je uzela uzde u svoje ruke - i to u najdoslovnijem smislu - slikajući se u konjičkom klubu Eskadron u Varaždinu. U međuvremenu Marina se udala i sada se preziva Petak. Čestitamo joj i na slikama i na udaji, sa željom da i dalje nastavi držati uzde svog života u svojim rukama.

>> FOTOSESSION Pogledajte kako je lijepa Marina Kujundžić uzela uzde u svoje ruke

Potom je pred objektiv našeg fotografa hrabro stala 22-godišnja Varaždinka Valentina Zidarić. "Ne bojim se reakcija, ostvarujem snove", rekla nam je tada Valentina, odvažna pred kamerom i otvoreno izražavajući želju da jednom postane foto-model. I doista se nije imala čega stidjeti, a ne bi nas iznenadilo da joj se želje i ostvare.

>> PHOTO-SESSION Valentina iz Varaždina odvažna pred objektivom: "Ne bojim se reakcija, ostvarujem snove!"

U listopadu smo konačno uspjeli napraviti i foto galeriju slika jednog muškog modela. 22-godišnji David Cesarec iz Varaždina svojim je prirodnim - ali i dobro njegovanim - izgledom privukao pozornost i šire javnosti, pa se nedavno pojavio i u spotu grupe Colonia. Njegova je karijera definitivno u uzlaznoj putanji - a na našim se fotografijama jasno vidi zbog čega je to tako. David mašta i o inozemnoj karijeri i ne bi nas začudilo da mu se i ta želja ostvari.

>> PHOTO SESSION David iz Varaždina osvojit će mušku manekensku scenu!

A prije samo nekoliko dana našem je fotografu pozirala i 19-godišnja rođena Zagrepčanka, studentica Učiteljskog fakulteta u Čakovcu Zina Miočić Lisjak. Osim što bi htjela napraviti karijeru foto-modela, za što definitivno ima potencijala, ona mašta i o pokretanju privatne škole u Švedskoj. I ne sumnjamo da će ona svojom ambicioznošću znati što i kako treba napraviti.

>> BAUMGARTNER PHOTOSESSION Zina s 19 godina mašta da bude učiteljica u Skandinaviji, ali i uspješni foto-model

Vjerujemo da vam je bilo lijepo podsjetiti se ovih photo-sessiona, u kojima se i naš fotograf iskazao smislom za prikaz mladenačke ljepote. Slobodno kliknite na linkove i podsjetite se svih lijepih fotografija - koje će vam, ne sumnjamo, uljepšati i ovu večer. Za kraj, dajemo gratis još dvije slike našeg prvog foto-modela Sandre Bančić, one na kojima se vidi njezin savršeni stas. I toplo se nadamo da ćemo vam u godini pred nama donijeti još puno ovako lijepih fotki.

 

Komentari