nacionalni brendovi

Izbornik Dalić postao novi brend ambasador Zvijezde 

Objavljeno: 17.01.2024. 17:45

Zadnja izmjena: 17.01.2024. 17:52

U godini u kojoj se igra europsko nogometno prvenstvo EURO 2024., izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić potpisao je ugovor o suradnji s Upravom Zvijezde, kojim je postao brend ambasador te kompanije.

Dalić, koji se nakon uspjeha u Kataru 2022. godine i titule doprvaka Lige nacija s hrvatskom reprezentacijom sprema na nove izazove, tom je prilikom naglasio važnost međusobne podrške uspješnih iz različitih segmenata društva, jer to onda potiče izvrsnost u cijelom okruženju.

- Ja samo mogu reći da je iza svakog uspjeha, bilo poslovnog, bilo sportskog, uvijek jako puno rada i truda, odgovornosti i spremnosti na učenje i brzo prilagođavanje promjenama. Još je važnije znati da je uspjeh uvijek rezultat zajedničkog truda svakog pojedinca u timu, pa tako i svakog zaposlenika koji je bio dio Zvijezdinog tima tijekom duge povijesti njezina poslovanja. Jednako kao i naši nogometaši, oni su pravi promotori hrvatskih uspješnih priča – rekao je izbornik Dalić.  

Peruško: Tako gradimo globalnu prepoznatljivost hrvatskih brendova

Fabris Peruško, član Upravnog odbora i glavni izvršni direktor Fortenova grupe, u čijem sastavu posluje Zvijezda, naveo je da najveća vrijednost suradnje Zlatka Dalića i Zvijezde nije u poslovnoj sinergiji, nego u poruci koja se šalje
o predanosti jačanju nacionalnih uspješnica, bez obzira iz kojih područja dolaze. 

- Kroz to gradimo globalnu prepoznatljivost brendova iz Hrvatske, bilo sportskih, poslovnih, znanstvenih ili kulturnih - rekao je Peruško, dodavši da je to razlog zbog kojeg je Fortenova grupa generalni sponzor nacionalnog nogometnog saveza. 

Komentari