odluka izvršnog odbora

PALA ODLUKA! Alen Runac ostaje na čelu Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina

U rujnu su se pojavile spekulacije da Runac zbog niza funkcija koje obnaša razmišlja o ostavci na mjestu predsjednika Zajednice. Potvrdio nam je to i sam predsjednik Zajednice...
Objavljeno: 18.10.2018. 09:35

Zadnja izmjena: 18.10.2018. 09:43

Danas poslijepodne održat će se Sjednica Skupštine Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, na kojoj će se između ostaloga raspravljati o programu javnih potreba u sportu i rekreaciji Grada Varaždina za 2019. godinu.

>>RUNAC RAZMIŠLJA O OSTAVCI Čehok podržava Željka Črnilu, spominje se i Romano Puček

Kako pak doznajemo, današnjoj sjednici Skupštine prethodila je i sjednica Izvršnog odbora na kojoj je raspravljeno pitanje eventualne ostavke Alena Runca na mjestu predsjednika te naposlijetku odlučeno kako će Runac mandat koji traje još dvije godine zasigurno odraditi do kraja. Podsjetimo, u rujnu su se pojavile spekulacije da Runac zbog niza funkcija koje obnaša razmišlja o ostavci na mjestu predsjednika Zajednice. Potvrdio nam je to i sam predsjednik Zajednice, riječima kako je zaista preopterećen obvezama (Parkovi, Županijska skupština, hrvačka reprezentacija, hrvački savez) no odluku će donijeti sukladno dogovoru sa suradnicima u Zajednici: „Moramo naći zajednički jezik, kako bi Zajednica nastavila ići u pozitivnom smjeru u kojem smo je u zadnjih deset godina pokrenuli“, rekao je tada Runac. Tada se spekuliralo  kako bi ga u slučaju njegove ostavke na tom mjestu mogao naslijediti Željko Črnila, predsjednik NK Slobode ŠN, koji je javno istaknuo svoju namjeru kandidature za predsjednika Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Komentari