Evo detalja

Foto - Bliži se kraj radova na terenu s umjetnom travom u Ludbregu

Objavljeno: 11.10.2023. 10:26

Zadnja izmjena: 11.10.2023. 10:26

Foto: Boris Matijašec

Pri kraju je postavljanje umjetne trave na nogometnom terenu NK Podravina u Ludbregu. Radove su danas obišli gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić, predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić, predsjednik NK Podravina Dražen Crnković.

Gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić ovom prilikom istaknuo je odličnu suradnju između grada, Županijskog nogometnog saveza i Hrvatskog nogometnog saveza. 

- Ovo je investicija u sportsku infrastrukturu i u budućnost sporta na području grada Ludbrega. Grad je pripremio podlug, a nogometni savez je darovao travnjak. Ostaje nam još uređenje ograde i staze. Planira se i rasvjeta, a sve to će dati pogled prema budućem sportskom parku s teniskim terenima i atletskim stadionom kakav treba jedan ozbiljan sportski kompleks - rekao je gradonačelnik Bilić. 

Predsjednik Županijskog nogometnog saveza Varaždin Nenad Horvatić zadovoljan je kako radovi napreduju i najavio kraj istih početkom idućeg tjedna. 

- Ovo je već treći teren u Varaždinskoj županiji s umjetnom travom. Hrvatski nogometni savez je financirao postavu oko 3300 kvadrata umjetne trave. Ovaj projekt je dokaz da lokalna samouprava, ŽNS i HNS mogu zajedno napraviti dobre stvari - istaknuo je Horvatić 

Predsjednik kluba NK Podravina Dražen Crnković istaknuo je kako je ovo veoma važan projekt i da će teren biti na raspolaganju za više od 200 djece, a služit će za natjecanja i treninge. 

Komentari