vikend na otoku krku

Boje Varaždina na Prvenstvu Hrvatske u mažoret plesu

Objavljeno: 03.06.2016. 08:10

Zadnja izmjena: 03.06.2016. 08:11

Četrdesetak varaždinskih mažoretkinja vikend će provesti u Puntu na otoku Krku, gdje će nastupiti s plesnim koreografijama u dvjema formacijama i solo nastupu na Prvrnstvu Hrvatke u mažoret plesu.  

Organizatori su Prvenstva Mažoret Savez Hrvatske i Turistička zajednica općine Punat, a Prvenstvo se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Varaždinske će mažoretkinje u standardnim uniformama plavo-bijele i crveno-bijele boje nastupiti s dvjema formacijama - kadetskoj i juniorskoj te sa jednim solo nastupom, a u show programu pridružit će im se jedini muški član Varaždinskih mažoretkinja Ivan Beneš, koji je ove sezone vrlo uspješno nastupao i u televizijskoj emisiji Super talent. 

Osim natjecateljskog dijela, Varaždinke će svoj grad dostojno predstavljati i tijekom dviju programskih tematskih večeri - humanitarne večere za obnovu vodotornja u Vukovaru koja se održava u petak, te u izboru MISS mažoretkinje 2016. u subotu navečer. Uz Varaždinke na Prvenstvu će nastupiti prošlogodišnje pobjednice iz Vukovara, potom mažoretkinje Iloka, Gospića, Krašića, Nedelišća, Pule, Rijeke, Samobora, Ogulina, Otočca, Rovinja i Vrbovca.

 

Komentari