Kavaliri se isprsili

Članice Udruga iz centra Varaždina darivane slatkim paketićima i jaglacima

Objavljeno: 10.03.2016. 19:35

Foto: 1. MO Varaždin

Međunarodni dan žena obilježen je u sjedištu 1. Mjesnog odbora "Centar" Varaždin, a prigodnom obilježavanju pridružio se i varaždinski gradonačelnika Goran Habuš koji je istaknuo kako aktivnosti koje se provode u ovome mjesnome odboru dokazuju da je postao i "centar" različitih događaja...

Jaglace i slatke paketiće pripadnicama nježnijeg spola, članicama brojnih udruga s područja središta grada podijelio je predsjednik 1. MO "Centar" Varaždin Robert Roth koji je napomenuo kako su žene ponos našega društva, često puta sposobnije i  aktivnije od samih muškaraca koji slove kao jači spol.

- Kod nas u mjesnome odboru nema podjele na žene i muškarce, svi smo jednakovrijedni, ali moram priznati da su žene ipak malo kreativnije od nas muškaraca. One su kreatorice i nositeljice naših programa i aktivnosti, a mi smo potporni stupovi. Drago mi je da smo se opet malo podružili te svim ženama čestitam njihov dan –rekao je Roth.

Dodao je kako svi jedva čekaju proljeće i ljepše vrijeme da se konačno krene s aktivnostima i uređenjem okoliša i infrastrukture na području mjesnog odbora.

Komentari