HRVATSKA KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA

Draženu Anzuloviću Varaždin vjerojatno neće ostati u lijepoj uspomeni jer su sve glasniji pozivi za njegovom smjenom

Objavljeno: 24.02.2019. 12:49

Zadnja izmjena: 24.02.2019. 13:05

Izborniku hrvatske košarkaške reprezentacije, Draženu Anzuloviću Varaždin vjerojatno neće ostati u lijepoj uspomeni. Osim što je Hrvatska izgubila od Poljske i što neće vidjeti Svjetsko prvenstvo, sve su glasniji pozivi da odstupi s izborničke klupe.

Tako se mogu pročitati u današnjem izdanju Sportskih novosti izjave brojnih košarkaških trenera, sportskih djelatnika ali i igrača kako je Anzulović radio pogreške koje su dovele do neodlaska na SP. Osim toga, termini odigravanja kvalifikacijskih utakmica određeni su u vrijeme kada traje NBA sezona ali i Euroliga, a ti klubovi nisu obvezni puštati svoje igrače na reprezentaivne utakmice. Od preostalih igrača, koji su bili na raspolaganju "lome se koplja" je li mogao pozvati neke iskusnije ili trenutno bolje igrače.

Za vrijeme varaždinske utakmice već su se mogla vidjeti zabrinuta lica čelnika saveza Stojka Vrankovića i Dine Rađe, a rasprave i analize su se nastavile.

Prema svemu sudeći, sutrašnja utakmica protiv Mađarske, vrlo vjerojatno će biti i posljadnja na klupi reprezentacije za Dražena Anzulovića, a kao mogući nasljednici spominju se Slaven Rimac i Jurica Golemac.

Ljubitelji košarke u Varaždinu se nadaju da će i nov iizbornik dovesti hrvatsku košarkašku reprezentaciju u varaždinsku Arenu, kako bi ponovo mogli uživo gledati reprezentativnu košarku.     

Komentari