Proslava rođendana

FOTO: Dječji vrtić Novi Marof proslavio 47. rođendan uz tortu, pjesmu i ples

Objavljeno: 05.10.2019. 13:09

Zadnja izmjena: 05.10.2019. 13:09

U razigranom, rasplesanom, najljepšem i najveselijem tjednu za djecu, Dječji vrtić Novi Marof proslavio je svoj 47.rođendan.

Proslava je započela u utorak druženjem s djedovima i bakama povodom Međunarodnog dana starijih osoba. Na igru sa svojim unucima u vrtić je stiglo stotinjak djedova i baka. Uvidom u život djece u vrtiću, te uz prezentaciju zaboravljenih igara druženje je trajalo tijekom cijelog dana. Proslava se nastavila nizom aktivnosti kojima su se mališani pripremali za najveći tulum u vrtiću.

U petak je pjesmom, plesom, recitacijama i dramsko scenskim prikazom 163 djece svih odgojnih skupina Dječjeg vrtića Novi Marof zaželjelo sretan rođendan svojem vrtiću na svečanosti "Moj vrtić danas slavi rođendan".

Svečanost su svojim dolaskom uveličali brojni roditelji djece, fra. Nikola Šantek, predstavnici Upravnog vijeća vrtića, ostali uzvanici i gradonačelnik Grada Novog Marofa gosp. Siniša Jenkač, koji je tom prigodom mališanima poklonio veliku rođendansku tortu i zaželio djeci još puno smijeha, igre, veselja, sretnog i sigurnog odrastanja u vrtiću.

Komentari