Grad Novi Marof

Foto - DVD-u Završje kod Novog Marofa predani ključevi kombi vozila

Objavljeno: 13.12.2023. 13:28

Zadnja izmjena: 13.12.2023. 13:28

Foto: Grad Novi Marof

Ispred društvenog doma u Završju Podbelskom Dobrovoljno vatrogasnom društvu Završje svečano su predani ključevi rabljenog kombi vozila.

Radi se o povišenom i produženom vozilu marke Peugeot, a da će vozilo dobro doći DVD-u istaknuo je predsjednik DVD-a Završje, Robert Blašković.

- Vatrogasna zajednica Grada Novog Marofa će našem DVD-u ustupiti jedno rabljeno mlađe vozilo na korištenje. Vozilo je u cijelosti plaćeno sredstvima Vatrogasne zajednice Grada Novog Marofa koje je osigurao Grad Novi Marof, tako da ćemo u budućnosti imati jedno vrijedno vozilo u svojem vlasništvu - rekao je Blašković te dodao kako DVD ima 15 operativnih članova, 25 aktivnih članova te 15-ak podupirajućih članova.

Ključeve vozila simbolično je predao gradonačelnik Siniša Jenkač.

- Grad Novi Marof je za ovo vozilo osigurao sredstva u proračunu. DVD Završje je vrlo aktivno Društvo na našem području, imaju 15-ak operativnih članova i svojim dugogodišnjim predanim radom zaslužili su vozilo koje će im olakšati djelovanje na njihovom području. Ovo je samo nastavak ulaganja u naša vatrogasna društva. Cilj nam je što bolje opremiti gradska Društva kako bi podigli protupožarnu zaštitu na ovome području na višu razinu - poručio je.

Vozilo je blagoslovio velečasni Tito Damir Šmintić, a svečanom uručenju ključeva prisustvovao je i zapovjednik Vatrogasne zajednica Varaždinske županije, Željko Nagy.

Komentari