čestitke

Foto - Ivanečki fotograf Domagoj Sever primljen u prestižno udruženje

Objavljeno: 21.02.2024. 13:38

Zadnja izmjena: 21.02.2024. 13:44

Ivanečki fotograf Domagoj Sever primljen je u Hrvatsku udrugu likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti (ULUPUH), prestižno udruženje koje predstavlja važan korak u karijeri svakog umjetnika koji teži priznanju i širenju prepoznatljivosti svojih djela, ističu iz Grada Ivanca.

Time se Sever pridružuje elitnom društvu umjetnika koji su svojim radom obogatili kulturnu scenu Hrvatske i šire. Kao što je poznato, Domagojeve fotografije dosad su prezentirane na izložbama diljem svijeta, a svaka od njih nosi jedinstven autorov doživljaj estetike i vizije.  

Tim povodom Sever je sudjelovao na izložbi otvorenoj u utorak, 20. veljače, u Galeriji ULUPUH-a. Na svoju 74. obljetnicu, kao i svake godine od svog osnutka, Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti primila je nove članove koji su visokom razinom kvalitete svojih radova zadovoljili kriterije udruge. Oni su predstavljeni na skupnoj izložbi s ciljem da se udruženje i šira javnost upozna s njihovim radovima, a među njima bio je i Sever koji zajedno s još jednim novim članom, Ivanom Vranjićem, izlaže u sklopu Sekcije za fotografije.

Izložba se može razgledati do 27. veljače u Galeriji ULUPUH. Ulaz je slobodan. Izložba je realizirana uz financijsku potporu  Ministarstva kulture i medija RH i Grada Zagreba.

Komentari