znaci ozdravljenja

FOTO Nakon dužeg liječenja jučer se konačno u javnosti pojavila najistaknutija HDZ-ovka našega kraja

Objavljeno: 20.12.2017. 15:50

Zadnja izmjena: 20.12.2017. 15:50

Onima koji su jučer bili na svečanom domjenku HDZ-a u hotelu Turist sigurno nije promakao detalj da se nakon dužeg izbivanja i liječenja u javnosti opet pojavila Nadica Dreven Budinski.

>> eTV|FOTO: HDZ-ovci se okupili na božićnom domjenku - evo kako je bilo i tko je došao

Vjerojatno najistaknutija žena HDZ-a našega kraja gotovo je naprasno nestala s javne i političke scene zbog bolesti. Koliko je stvar bila ozbiljna dovoljno govori i činjenica da je provela preko 60 dana u bolnicama - najviše u zagrebačkom Svetom Duhu, a dijelom i Varaždinu.

Njezini prijatelji su samo katkad preko Facebooka dobivali njezine zabrinjavajuće fotke iz bolničke sobe. No, stvari se očito kreću nabolje i Dreven Budinski je ovim pojavljivanjem u javnosti najavila i svoj povratak u politiku.

- Ni ja nisam očekivala da će me ovo pogoditi. Ipak, stvari idu nabolje, sad dolazi malo zimsko zatišje i onda se na proljeće vraćam u Skupštinu i na stranačke dužnosti. - izjavila je optimistično za naš portal. Njezini stranački prijatelji jučer su joj priredili i pravi mali doček te joj uručili buket cvijeća sa željom da njezino ozdravljenje bude trajno i potpuno.

Komentari