Općina Cestica

Foto - Vatrogasci DVD-a Virje Križovljansko izabrali novo radno voditeljstvo

Objavljeno: 16.02.2024. 17:39

Zadnja izmjena: 16.02.2024. 18:02

Foto: Općina Cestica - Bruno Žunec

Na redovitoj izvještajnoj 86. po redu sjednici Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Virje Križovljansko jednoglasno su prihvaćeni dnevni red i nova radna tijela za vođenje sjednice.

U radno voditeljstvo izabrani su Danijel Sambolec za predsjednika te Valentino Vočanec i Denis Pavlović za članove. Vođenje zapisnika preuzeo je Antonio Vočanec, a za ovjerovitelje zapisnika izabrani su Tihomir Mičović i Luka Furjan. Podnesena su i izvješća o radu DVD-a Virje Križovljansko za prošlu godinu, kao i financijsko i izvješće Nadzornog odbora. 

Po završetku radnog dijela uručena su vatrogasna priznanja, diplome i spomenice dugogodišnjim članovima društva koje su uručili Milenko Biškup, zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Cestica i Darko Majhen, predsjednik Općinske vatrogasne zajednice i potpredsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije. Nakon uručivanja priznanja dugogodišnjim članovima u svečanom ozračju pristupnice su potpisali i novi članovi. Riječi pozdrava članovima DVD-a i gostima uputio je Danijel Sambolec, predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva, a zahvalu vatrogascima na rukovodstvu i požrtvovnom radu uputio je i Mirko Korotaj, načelnik Općine Cestica.

Komentari