Grad Novi Marof

Gradonačelnik Jenkač potpisao ugovor vrijedan više od 662 tisuće eura

Objavljeno: 11.10.2023. 11:22

Zadnja izmjena: 11.10.2023. 11:22

Foto: Grad Novi Marof

Gradonačelnik Grada Novog Marofa Siniša Jenkač potpisao je iznimno vrijedan ugovor o modernizaciji, asfaltiranju i sanaciji nerazvrstanih cesta i javnih površina na području grada.

Ugovor je sklopljen s tvrtkom Niskogradnja Huđek, a ukupna vrijednost radova iznosi 662.741,50 eura. Ovaj značajan projekt obuhvaća sanaciju i modernizaciju prometne infrastrukture u gotovo svim naseljima Novog Marofa, a radi se o 4,5 km asfaltiranja cesta te uređenju 5,5 tisuća kvadrata parkirališta. Radovi će se provoditi u idućih šest mjeseci.

Ceste i javne površine će se obnavljati i unapređivati u naseljima Bela, Filipići, Gornje Makojišće, Grana, Jelenščak, Kamena Gorica, Ključ, Krč, Madžarevo, Možđenec, Oštrice, Podevčevo, Podrute, Remetinec, Strmec Remetinečki, Sudovec, Topličica, Završje Podbelsko te u samom gradu Novom Marofu.

Gradonačelnik Jenkač izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom te projektom ispred njih.

-Kontinuirano ulažemo u modernizaciju naše prometne infrastrukture. Ovaj ugovor omogućuje nam daljnje unapređenje cesta i javnih površina u raznim dijelovima grada, čime povećavamo sigurnost i udobnost našim građanima. Kvalitetna prometna infrastruktura temelj je razvoja Grada i poboljšava kvalitetu života svih nas - naglasio je gradonačelnik Jenkač.

Komentari