Ivan Čehok danas prekida medijsku šutnju. Što ima za reći?

Piše: T.Š./eVz

Objavljeno: 10.10.2011. 08:08

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Bivši varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok odlučio je dati prvi veći intervju u lokalnim medijima. Danas u 14 sati gostuje u emisiji Epicentar Ekskluziv županijskog Radija Varaždin na 107,1 MHz.

Ivan Čehok danas će dati svoj prvi veći intervju lokalnim medijima nakon puštanja iz pritvora u Remetincu.

Bivši varaždinski gradonačelnik gostovat će danas u emisiji Epicentar Ekskluziv županijskog Radija Varaždin. Prema najavi kolega s radija, po prvi puta će otvoreno progovoriti o danima provedenim u Remetincu, o tome kako mu je teško bilo otići iz gradske vijećnice, te zašto misli da Varaždinu predstoje crni dani.

Emisiju možete pratiti na Radiju Varaždin na frekvenciji od 107,1 MHz od 14 sati.

Čehok je jednu od prvih izjava nakon puštanja iz pritvora dao eVaraždin.hr-u, a gostovao je i u trećem Dnevniku HTV-u prije više od mjesec dana.

U međuvremenu je u pravilu zaobilazio medije, premda oni nisu zaobilazili njega, a ovo će biti prvi veći javni nastup bivšeg varaždinskog gradonačelnika.

Nastup u tjednu pred izbore

Nakon puštanja iz pritvora u Remetincu, gdje je proveo 48 dana zbog sumnje da je oštetio varaždinski gradski proračun za 33 milijuna kuna, tijekom kojih je i podnio ostavku na dužnost gradonačelnika, zanimanje za Čehoka nije splasnulo.

U međuvremenu se pojavila i informacija da se planira ponovno kandidirati za gradonačelnika na izvanrednim izborima koji se održavaju ove nedjelje, koju Čehok nije demantirao unatoč brojnim upitima, ali to se ipak nije dogodilo.

>> Čehok o kandidaturi: Nek' se samo kalkulira

Interesantno je da se Čehok za javni istup odlučio u tjednu pred izbore za svojeg nasljednika, pa će biti zanimljivo i čuti hoće li dati podršku kojem od kandidata, prije svega svom dugogodišnjem suradniku i zamjeniku Zlatku Horvatu.

Sam Čehok izjavio je u posljednjem nastupu na HTV-u prije mjesec dana da ankete pokazuju da bi uvjerljivo pobijedio kad bi se kandidirao.

Čehokova popularnost među Varaždincima drastično je pala tijekom njegovog posljednjeg mandata, pogotovo nakon privođenja, no vjeruje se da je još uvijek dovoljno utjecajan da podrškom dodatno "zakuha" predizbornu kampanju koja je ovih dana na vrhuncu.

Više o svemu doznajte i sami u 14 sati na 107,1 MHz.

Komentari