Grad Ivanec

Klub mladih Ivanec organizira božićnu potragu za blagom

Objavljeno: 22.12.2023. 19:13

Zadnja izmjena: 24.12.2023. 08:48

Foto: Klub mladih Ivanec

Klub mladih Ivanec u sklopu Adventa u Ivancu organizira 3. po redu božićnu potragu za blagom za djecu i odrasle. Sudjelovanje je besplatno, a nagrade su osigurane za sve.

Božićna potraga za blagom za odrasle bit će u petak, 29. prosinca u Gradskom parku u Ivancu s početkom u 18 30, a odvijat će se u području šireg centra grada u krugu od jedan kilometar. Natjecatelji će u sat i 20 minuta morati rješavati zagonetke koje ih vode do nagrada, a sudjelovanje je ekipno. Potraga za blagom za djecu bit će dan kasnije, 30. prosinca na prostoru Adventa u Ivancu s početkom u 11 sati. Sudjelovanje je besplatno za sve prijavljene, a sve nagrade osigurali su Klub mladih Ivanec u suradnji s Gradom i lokalnim sponzorima. 

- Ovim putem vas pozivamo da za potragu za odrasle oformite ekipu od 3 do 5 članova i prijavite se, a dan kasnije da nas sa svojim mališanima posjetite u našem gradskom parku za još više zabave. Ovo je 3. godina za redom da Klub mladih Ivanec organizira potragu za blagom na razini cijelog grada za male i velike, a do sada su sve aktivnosti jako uspješno provedene - rekao je Ivan Golubić, tajnik Kluba mladih Ivanec i organizator Potrage.

Komentari