međunarodno maketarsko natjecanje

Ljubitelji maketa, ali i svi ostali ne propustite ovu subotnju izložbu u III. OŠ

Objavljeno: 27.11.2017. 17:53

Zadnja izmjena: 27.11.2017. 17:53

Svi ljubitelji maketa ove subote će doći na svoje jer povodom Dana grada Varaždina „13. Kup Autokluba Varteks“ organizira međunarodno natjecanje Maketarsku sekciju Autokluba Varteks koje okuplja maketare iz cijele Hrvatske i šire pa svakako navratite u prostorije III. OŠ gdje će od 11 do 17 sati biti postavljena izložba.

Riječ je o tradicionalnom maketarskom natjecanju međunarodnog karaktera koje od 1996. godine okuplja maketare iz cijele Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja poput Slovenije, Mađarske, Austrije i Srbije, stoga svi zainteresirani koji žele vidjeti precizno napravljene makete zrakoplova, vojnih i civilnih vozila, brodova, figura, te diorame i makete vezane uz hrvatsku vojnu povijest svakako dođite i saznajte puno zanimljivih informacija.

Inače, ove godine je manifestacija dodatno obogaćena izložbom radova modelara pa će biti izloženi i leteći modeli zrakoplova kao i njihova prezentacija, a pozvani su svi zaljubljenici u povijest i tehničku kulturu kao i svi ostali da razgledaju ovu besplatnu izložbu u sportskoj dvorani III. O.Š. u Biškupcu.


 

Komentari