NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Matej Senić: "Mi smo bili bolji u utakmici protiv Rijeke, od prve do devedesete minute!"

Objavljeno: 13.06.2020. 11:10

Zadnja izmjena: 13.06.2020. 11:31

Danas je u varaždinskim sportskim krugovima prva tema, sigurno jučerašnji remi Varaždina protiv Rijeke, u 28. kolu HT prve lige.

Taktički dobro odrađena utakmica uz, silom prilika, kombinirani sastav veliki je podstrek cijeloj ekipi ali i trenerskom timu Samira Toplaka, koji su do detalja proučili igru Rijeke.

Prvo poluvrijeme proteklo je uz nekoliko poluprilika na obje strane, a pred kraj se igralo malo usporenije u čemu su se sasvim dobro snašli domaći igrači u obrani. U drugom dijelu Varaždin pokazuje puno više, ali i Rijeka je podignula ritam igre. Bilo je puno više prilika na obje strane, a Nevistić je sigurno najzaslužniji za nedirnutu domaću mrežu, uz sve pohvale obrambenom redu Varaždina. Osvojeni bod veliki sigurno je veliki pozitivan poticaj za Varaždin u nastavku prvenstva. Pobjegli su s dna prvenstvene ljestvice i ekipa je sigurno dobila na prijeko potrebnom samopouzdanju. 

Matej Senić, koji je igrao na poziciji korektora veznog reda odlično odradio postavljene zadaće.

- Dali smo sve od sebe i zaslužili smo ovaj bod. Idemo dalje, sljedeća utakmica je već u utorak u Splitu kod Hajduka. Ići ćemo borbeno, isto kao i protiv Rijeke - od prve minute. Ali, osvojeni bod protiv Riječana je važan bod za nas. Ovo je veliki bod za nas i bodovno na prvenstvenoj ljestvici, ali i psihički za cijelu ekipu i za trenere. Ovo je dobar put prema nastavku prvenstva i našem cilju. Borili smo se, imali smo svoje prilike, nismo iskoristili ali eto bod je tu. Rijeka je imala samo dvije prave šanse u drugom poluvremenu, ali mislim da smo mi bili bolji u ovoj utakmici, od prve do devedesete minute, naglasio je Senić.

Komentari