BRONČANI RIBIČI SRD NOVI MAROF

Mladi ribiči iz Sportskog ribolovnog društva Novi Marof treći na Kupu Hrvatske u lovu ribe udicom na plovak

Objavljeno: 19.07.2018. 09:27

Zadnja izmjena: 19.07.2018. 09:30

Foto: SRD Novi Marof

Sportsko ribolovno društvo Novi Marof sudjelovalo je na Kupu Hrvatskog sportskog ribolovnog saveza u lovu ribe udicom na plovak u kategoriji juniora. Natjecanje je održano u Vukovaru, a lovilo se na rijeci Stara Vuka.

Natjecanje je bilo dvodnevno, a prvog dana Martin Kračun plasirao se na 2. mjesto, Robert Ivanušec na 6. mjesto, a Sebastijan Uranić na 7. mjesto. Ekipno su Novomarofčani zauzeli zauzeli 4. mjesto.

Rezultati drugog dana donijeli su 1. mjesto Martina Kračuna, 2. mjesto Sebastijana Uranića i 9. mjesto Roberta Ivanušeca. To je značilo i ekipno 3. mjesto.

Zbrajanjem rezultata prvog i drugog dana novomarofska ekipa osvaja odlično 3. mjesto u konkurenciji 16 ekipa iz cijele Hrvatske. U pojedinačnom plasmanu član SRD Novi Marof Martin Kračun zauzima 2. mjesto, dok je Sebastijan Uranić natjecanje završio na 13. mjestu, a Robert Ivanušec na 22. mjestu od 47 natjecatelja.

- Nakon lanjskog prvog mjesta juniori nisu uspjeli obranit naslov, ali su opet u samom vrhu i to veseli, ističu iz Sportsko ribolovnog društva Novi Marof.

Komentari