uspjeh dvd-a šćepanje

Na održanom vatrogasnom prvenstvu u Puli slavile su ženske A i B ekipe iz Šćepanja

Objavljeno: 06.10.2016. 08:38

Foto: DVD Šćepanje

Na nedavno održanom državnom natjecanju vatrogasaca u Puli dobrovoljna vatrogasna društva Varaždinske županije zabilježila su zaista sjajne rezultate i donijele kući brojne medalje.

Iz općine Breznički Hum županiju su predstavljale čak dvije ekipe, ženske A i B ekipe DVD-a Šćepanje. Što i ne čudi, budući da su vatrogasci iz Šćepanja redoviti sudionici državnih natjecanja.

Na ovogodišnjem državnom prvenstvu ženske ekipe su postigle izniman uspjeh. U ženskoj A kategoriji (mlađe od 30 godina) djevojke iz Šćepanja osvojile su visoko 7. mjesto u konkurenciji 52 ekipe, dok su u kategoriji B (starije od 30 godina) osvojile 8. mjesto u konkurenciji od 41 ekipe.

Postignutim rezultatima obje ekipe iz Šćepanja su uvrštene u 10 najboljih hrvatskih vatrogaskinja za što je trebalo puno vježbanja, odricanja, dugogodišnjeg rada i truda. 

A Ekipa DVD-a Šćepanje je ujedno osvojila i 3. mjesto u ukupnom poretku Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice.

Ovo 7. državno natjecanje je održano u organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, a uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Istarske županije. Na natjecanju je sudjelovalo 221 natjecateljsko odjeljenje vatrogasaca, s gostima PGD Hajdoše iz Slovenije te predstavnicima Koruške iz Austrije.

 

Komentari