Novi Marof: Laburisti predstavili kandidate za gradonačelnika

Objavljeno: 28.01.2013. 14:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Radionovimarof.hr

Novomarofski Laburisti potvrdili su izbor svojih kandidata za gradonačelnika i zamjenike gradonačelnika Grada Novog Marofa.

Kandidatkinja za gradonačelnicu je Smiljka Bužić, vlasnica knjigovodstvenog servisa iz Novog Marofa s tridesetogodišnjim radnim iskustvom u obavljanju knjigovodstveno-računovodstvenih te komercijalnih poslova.

Kandidati Laburista za zamjenike gradonačelnika su Marko Đurin, magistar inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije iz Novog Marofa, zaposlen u struci, u jednoj prehrambenoj industriji u Varaždinu te Zoran Žugec, sveučilišni prvostupnik organizacije i informatike iz Grane, zaposlen također u struci, u jednoj od vodećih IT tvrtki u Zagrebu.

Izvršni odbor novomarofskih Laburista ujedno je donio i odluku o samostalnom izlasku na izbore, a nositelj stranačke liste za Gradsko vijeće bit će Boris Ravić, magistar prava, odvjetnik iz Novog Marofa koji je u Hrvatskim laburistima – stranci rada član Nacionalnog vijeća i ujedno predsjednik stručnog odbora za pravosuđe.

Na predstavljanju kandidata ove stranke govorio je i Siniša Miličić, kandidat za župana naše županije, te je istaknuo kao su trenutno u fazi izrade liste za izbore, a prema anketama, Miličić se nalazi na drugom mjestu, dok se Laburisti, kao stranka, bore za drugo mjesto po popularnosti.

Govoreći o šansama Laburista na području Grada Novog Marofa, Smiljka Bužić je naglasila kako treba imati kvalitetne projekte kojima će se povući novci iz EU fondova u korist Grada Novog Marofa.

- Osim toga, važno je imati ideje koje se trebaju razraditi, napraviti kvalitetni programi, a za to treba izabrati kvalitetan tim koji će sve to realizirati. Naši članovi su pokazali da znaju napraviti dobar projekt i za to dobiti sredstva iz fondova - naglasila je Bužić.

Izvor: Radionovimarof.hr

 

 

Komentari