Javni poziv

Poslodavci, prijavite se na sastanak Poslovnog kluba Ivanec i saznajte sve o potporama za ovu godinu

Objavljeno: 05.02.2024. 17:54

Zadnja izmjena: 05.02.2024. 17:59

Foto: Grad Ivanec

Poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Varaždin, u četvrtak, 15. veljače, organizira tematski sastanak Poslovnog kluba Ivanec namijenjen poslodavcima, s ciljem predstavljanja potpora koje su im na raspolaganju tijekom ove godine.

Sastanak će se održati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec s početkom u 10 sati. Predstavnici HZZ-a na okupljenima će predstaviti mjere aktivne politike zapošljavanja, koje se odnose na financijsku potporu i vaučere za zapošljavanje, obrazovanje/usavršavanje i skraćivanje radnog vremena, s posebnim naglaskom na zelena i digitalna radna mjesta. Također, HZZ će ih upoznati s procedurom predlaganja i usvajanja sufinanciranja programa obrazovanja novih radnika. Drugim riječima, iz HZZ-a će poslodavce pozvati da krenu prema obrazovnim ustanovama sa zahtjevima za novim obrazovnim programima, koji bi se zatim mogli uvrstiti u ponudu vaučera za potencijalne polaznike. U pozivu navode kako se sadržaj sastanka može proširiti i na druge aktualne teme, poput zapošljavanja stranih radnika, s obzirom da su u pripremi velike izmjene vezane uz tu tematiku.

Prijave za sastanak Poslovnog kluba Ivanec moguće su do utorka, 13. veljače preko online obrasca koji je dostupan na linku, na e-mail adresu [email protected] ili broj telefona 042/645 484.

Komentari