treća faza razvoja

Kino, fitness, banka, stambeni i poslovni prostori... Predstavljena nova vizura Ljubešćice

Objavljeno: 08.05.2021. 11:36

Zadnja izmjena: 08.05.2021. 13:41

Načelnik Nenad Horvatić predstavio je novu vizuru Općine Ljubešćica, koja uključuje sportsko-poslovni kompleks na kakvom bi općini mogli pozavidjeti i veći gradovi.

U Ljubešćici se, naime, planira graditi sportsko-poslovni kompleks koji bi uključivao malonogometno igralište s umjetnom travom, vanjski fitness, nova dječja igrališta i park. Obiteljska i dentalna medicina, kao i ljekarna, trebale bi biti smještene u nove prostore, a općina bi po prvi put trebala dobiti i kino dvoranu; zatim novu trgovinu, poštu, poslovnicu banke, restoran, te stambene i poslovne prostore.

Upravo zbog toga, Nenad Horvatić je pozvao svoje sugrađane da izađu na birališta – unatoč činjenici što on sâm već drugi put zaredom nema protukandidata na izborima. Vrlo važno je glasovati za mjesta u Općinskom vijeću, naglasio je Horvatić.

- Na ove izbore idemo tražiti povjerenje zbog onoga što smo napravili u proteklom vremenu, ali i za nove ideje i projekte, za buduća vremena – rekao je danas Horvatić predstavljajući novu vizuru općine.

Treća faza razvoja općine

Općina Ljubešćica razvila se na prostoru i oko prostora sportske dvorane, koja je druga najveća u Varaždinskoj županiji. Nakon dovršetka poslovne zone koja se razvijala deset godina, i koja je jedna od najatraktivnijih u Varaždinskoj županiji, Horvatić je danas predstavio treću fazu razvoja općine koja bi središnjem mjestu donijela sasvim novu vizuru.

Komentari