erasmus+ projekt

FOTO Učenici i učitelji iz OŠ Novi Marof na Malti su raspravljali i učili o rodnim stereotipima

Objavljeno: 12.11.2017. 19:54

Zadnja izmjena: 12.11.2017. 19:54

Učenici i učitelji OŠ Novi Marof sudjelovali su u drugoj međunarodnoj razmjeni u sklopu najvećeg program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport Erasmus + projekta STARS.  

Škola ˝Giovanni Curmi Higher Secondary School˝ iz Malte ugostila je naše učenike i učitelje od 29. listopada do 4. studenog, a tema projekta bili su stereotipi te su tom prilikom učenici i učitelji sudjelovali u radionicama, predavanjima i aktivnostima o rodnim stereotipima, slušajući priče nekih predstavnika organizacija koje se bore protiv rodnih stereotipa.

Već prvi dan učenici su sa svojim učiteljima posjetili predsjedničku palaču gdje ih je ugostila predsjednica Malte, a osim na prijemu kod predsjednice i sudjelovanja na radionicama i drugim aktivnostima, učenici su uživali razgledavajući znamenitosti gradova Malte i na njihovim prelijepim plažama. 

Na taj način su kroz učenje, ali i zabavu stekli puno novih vještina i znanja te novih prijatelja iz Malte, Finske, Engleske i Portugala, a u fotogaleriji pogledajte kako im je bilo.

Komentari