Grad Varaždin

Učenici, još nekoliko dana možete poslati likovne radove i fotografije na natječaj Grada Varaždina

Objavljeno: 06.11.2023. 13:29

Zadnja izmjena: 06.11.2023. 13:29

Foto: Arhiva

Grad Varaždin povodom 500. godišnjice Gradske vijećnice, poziva djecu 5-7 godina te učenike nižih razreda osnovnih škola i posebnih odgojno-obrazovnih ustanova na sudjelovanje u likovnom natječaju, a učenike viših razreda varaždinskih osnovnih škola i posebnih odgojno-obrazovnih ustanova na sudjelovanje u foto natječaju.

Natječaj je otvoren od 17.10. do 15.11. 2023. godine, a osigurane su i nagrade za tri najbolja rada u svakoj kategoriji koje će izabrati tročlano povjerenstvo. Za likovne radove čine ga: Paula Banić, Elizabeta Igrec te Emanuela Grđan, a za foto radove: Siniša Sović, Dražen Dretar i Lucija Dugandžić. Po tri su nagrade u svakoj kategoriji, poklon bonovi lokalnog trgovačkog centra u iznosu 100, 80 i 60 eura. Nagrađeni radovi bit će izloženi povodom Dana grada Varaždina 6.12.2023. godine.

Tema natječaja je '500. obljetnica Gradske vijećnice', a podteme mogu biti: Gradska vijećnica kroz godišnja doba, Gradska vijećnica i njezini čuvari (Purgari), Gradska vijećnica – ljudi i događaji, ili druge srodne podteme po slobodnoj procjeni. Na likovni natječaj se mogu prijaviti polaznici dječjih vrtića i nižih razreda osnovnih škola, a na foto natječaj učenici viših razreda osnovnih škola s područja Grada Varaždina te posebne odgojne-obrazovne ustanove za učenike s teškoćama u razvoju na području Grada Varaždina.

Ostale detalja o natječaju i prijavi možete pogledati ovdje

Komentari