Prijave u tijeku

Učenici srednjih škola organiziraju humanitarno natjecanje u igri League of Legends

Objavljeno: 09.03.2016. 09:04

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 09:04

Foto: Ivan Kostanjevac

Učenici Elektrostrojarske škole Varaždin u suradnji s učenicima 2. gimnazije Varaždin organiziraju drugo po redu humanitarno natjecanje u igri League of Legends.

Na prošlom humanitarnom natjecanju prijavilo se preko 100 sudionika u više od 20 timova te je prikupljeno 2.300 kn koje su učenici donirali gradskoj pučkoj kuhinji. Ohrabreni uspjehom prvog natjecanja, učenici Elektrostrojarske škole odlučili su organizirati drugo natjecanje i u organizaciji uključiti učenike druge gimnazije Varaždin.

Prikljupljen novac udruzi Novi put

Kotizacija za pristup iznosi 30 kuna po igraču, a prikupljeni iznos novca donirat će se udruzi Novi put čiji je cilj promicanje, razvoj i unapređenje skrbi o beskućnicima. Kotizacija se plaća u računovodstvu Elektrostrojarske škole u sobi A25. (Hallerova aleja 5, 42000 Varaždin) i uplatnica služi kao dokaz o plaćanju.

Humanitarno natjecanje podržali su i tvorci igre – Riot games

Najbolje sudionike očekuju i vrijedne nagrade – prva tri mjesta nagradit će glavni sponzor Alpha-m računala, a nagrade za prva četri mjesta osigurat će Riot Games u Riot points-ima:

  1. mjesto: 5x Miš Speed Link Optical Gaming Decus 5000dpi, 3200 RP + Triumphant                    Ryze skin
  2. mjesto: 5x Genius Gaming KB-G200 Tipkovnica, 2400 RP
  3. mjesto: 5x Kingston DTI G4, 16gb,Usb 3.0, 1400 RP
  4. mjesto: 800 RP

Kvalifikacije za natjecanje održat će se 2. travnja s početkom u 8 h, a finale natjecanja 9. travnja na Elektrostrojarskoj školi u Varaždinu. Natjecanje je otvoreno za natjecatelje svih uzrasta, a prijaviti se mogu timovi od 5 igrača do 28. ožujka 2016.

Prijave na natjecanje vrše se putem online obrasca, a svaki natjecatelj dužan je potpisati ugovor kojim će preuzeti odgovornost ako dođe do povrede imovine. Maloljetnim natjecateljima ugovor moraju potpisati roditelji. 

Više informacije nalazi se na službenom Facebook događaju - II. League of Legends Humanitarno natjecanje, a sve upite vezane uz natjecanje mogu poslati na [email protected] (Ivan Kostanjevac)
 

Komentari