DJEČJA OLIMPIJADA

Uz pomoć Saveza športova Varaždinske županije te HOO održana mini Dječja olimpijada

Objavljeno: 18.06.2020. 19:17

Zadnja izmjena: 21.06.2020. 20:32

U Dječjem vrtiću Zeko u Trnovcu održano je zajedničko druženje predškolske generacije 2019/20. na odlasku iz vrtića u školske klupe uz nadomjestak Olimpijade dječjih vrtića.

Uz bogat zabavni program u vedrom i veselom tonu, posebno mjesto zauzelo je toliko očekivano natjecanje budućih školaraca u Olimpijskim igrama odnosno mini Olimpijadi . Bio je to nadomjestak Olimpijade dječjih vrtića, koju svake godine uspješno organizira Savez športova Varaždinske županije uz pokroviteljstvo HOO a koja je zbog koronavirusa odgođena.

No, u prkos svemu uz pomoć Saveza športova Varaždinske županije te HOO i njihovih poklona sudionicima u vidu kapa i lopti, održano je natjecanje svih predškolaraca u trčanju 50 m, skok u dalj i bacanju loptice, kao i tradicionalna utrka teta.

Iako su svi nastupajući moralni pobjednici kojima su podjeljene medalje za sudjelovanje, pobjednici u disciplinama  trčanju Ema Željezić i Viktor Žganec, u skoku u dalj Vanessa Hudler i Dino Kolarić, bacanju loptice Ema Željezić i Roko Kučiš, okitili su se zlatnim medaljama. Poseban naboj u gledalištu bio je na trci teta gdje je svoj talent i brzinu pokazala Vereonika Hren osvojivši pobjedničku nagradu sponzora SP Global iz Varaždina.

Voditeljica Spomenka Rožić je u znak zahvalnosti primila pehar prijateljstva za vrtić, poklon Saveza športova Varaždinske županije.

 

Komentari