Varaždin Volleyu samo bod protiv Centometala i time mogući put u niži rang

Objavljeno: 25.03.2012. 21:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: luka gerlanc/ cropix

Odbojkaši Varaždin Volleya u nedjelju su protiv Centometala uspjeli prokockati tri boda te na kraju stigli samo do jednog. Gosti iz Črečana u posljednjem su kolu regularnog dijela prvenstva u varaždinskoj Areni na koncu slavili 3-2 u setovima i time možda „gurnuli“ Varaždince u niži rang natjecanja...

Prvi set bio je vrlo je napet, no spretniji i sretniji u završnici bili su Varaždinci koji su osvojili set rezultatom 28-26.

Varaždinski odbojkaši i dalje su nastavili dobro te osvojili drugi set 25-21.

U treći set lošije su ušli odbojkaši Tome Pauna što su Črečanci dobro iskoristili te se na početku odvojili na 6-12, da bi set mirno priveli kraja, ostavivši Varaždince na samo 14 poena.

Četvrti set od samog početka je bio vrlo izjednačen, a gosti su se odvojili na plus dva i u nastavku digli na 11-16. Gostujuća prednost pod kraj seta se istopila, a varaždinski odbojkaši su se uspjeli približiti čak na 21-22. No, odbojkaši Centrometala su se konsolidirali i četvrti set rezultatom 25-22 priveli kraju, izjednačivši ukupan rezultat na 2-2.

Krenulo se tako u posljednji set, a bolje su ušli gosti i odvojili se na 3-0, no varaždinski odbojkaši uspjeli su izjednačiti na 5-5. U nastavku se prednost od poena selila s jedne na drugu stranu, no Centrometal je u finišu imao više koncentracije i osvojio posljednji set rezultatom 17-15.

Trener Varaždinaca Tomo Paun  bio je vrlo razočaran što su njegovi puleni stigli smo do boda.

- Jako sam razočaran. Izgubili smo praktički dobivenu utakmicu. Ne znam što se dogodilu u našim glavama. Jednostavno prestrašno- rekao je razočarani trener Varaždin Volleya Tomo Paun.

Gostujući trener Jadranko Kirić bio je za razliku od svog kolege Pauna zadovoljan što su njegovi odbojkaši stigli do dva boda.

- Bili smo previše u grču u prva dva seta, no oslobodili smo se u nastavku i stigli do dva boda – rekao je trener Centrometala Jadranko Kirić.

Naime, varaždinski odbojkaši ovim porazom završili su na predposljednjem mjestu ljestvice, a budu li dvije ekipe ispadale u niži rang, Varaždinci će završiti u niželigašom društvu.

No, još se ne zna koliko će ekipa ispasti pa Varaždince očekuje puno strijepnje i isčekivanja koju će odluku donijeti Odbojkaši savez.

Komentari