Varaždinci se vratili u Zagrebačku 94 i ponovno čekaju hoće li igrati

Objavljeno: 26.03.2012. 11:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Igrači NK Varaždina neće više morati trenirati na Slobodi. Naime, Termoplin ponovo distribuira plin u prostorije varaždinskog prvoligaša pa shodno tome igrači NK Varaždina imaju barem minimalne uvjete za rad...

- Uključeno je grijanje, a Grad i Termoplin u fazi su potpisivanja sporazuma kojim će se zatvoriti dugovi varaždinskom prvoligašu- rekao je direktor NK Varaždina Zlatko Ivanković.

Time je klub lišen jednog problema, no od ovog tjedna ponovo počinje strijepnja i pregovori s vjerovnicima kako bi se odigrao subotnji susret u Vinkovicima.

Klub ponovo treba s pravnim zastupnicima igrača Milana Pavličića, Saše Drevena i Igora Prahića pregovarati i dogovoriti uvjete kako bi varaždinski nogometaši u subotu mogli istrčati protiv Toplakove Cibalije.

Od danas se također počeo sređivati i organizacijski te igrački kadar za sljedeću sezonu pošto je već svima jasno da će Varaždinci od iduće sezone igrati u drugoj ligi.

- Od iduće godine klub gubi profesionalni status te će biti manje od 51 posto profesionalnih ugovora, a pripremaju se i nova kadrovska rješenja. Tokom tjedna to će izglasati i potvrditi Izvršni odbor kluba- istaknuo je direktor Ivanković.

Komentari