ŽENSKI RUKOMETNI KLUB KOKA

Varaždinske rukometašice u srazu s čakovečkim igraju utakmicu za četvrto mjesto

Objavljeno: 08.05.2019. 09:37

Zadnja izmjena: 08.05.2019. 09:39

Sezona u Ženskom rukometnom klubu Koka došla je do same završnice. Pred seniorkama je utakmica posljednjeg kola 1. HRL za žene u kojoj se sastaju s ekipom Zrinski iz Čakovca.

Pobjedom, u ovom susjedskom derbiju, Varaždinke bi osigurale vrlo visoki plasman na prvenstvenoj ljestvici. Realno bi bilo očekivati, u toj situaciji da će prvenstvo završiti na četvrtom mjesto, što je s pomlađenom ekipom za ovu seznu izniman rezultat. Osim toga tu je i polufinale Hrvatskog rukometnog kupa, što znači da uprava kluba može biti vrlo zadovoljna. 

Mlađe uzrasne kategrije i selekcije mladih varaždinskih rukometašica također su ispunile svoje ciljeve, a to je plasman na završnicu prvenstava Hrvatske za odgovarajuće uzrasne kategorije.

Evo rasporeda za naredno razdoblje u ŽRK Koka:

  • Četvrtak, 9.svibnja igra se posljednje kolo 1.HRL za žene protiv ŽRK Zrinski Čakovec, GSD Varaždin s početkom u 20,00 sati.
  • Od 13. do 16. svibnja, održava se završnica Prvenstva Hrvatske za mlađe kadetkinje u Poreču.  Kokice se nalaze u skupini „D“ gdje će snage odmjeriti s ekipom Splita,Sesveta,Opatije i Zeline.

 

Komentari