izgleda da se "ne igra"

DOZNAJEMO Habijan angažirao vodećeg hrvatskog PR-ovca - na vlast već doveo Josipovića i Keruma

Objavljeno: 02.03.2017. 17:32

Zadnja izmjena: 02.03.2017. 17:44

Foto: arhiva/Facebook: Krešimir Macan

Kako ekskluzivno doznajemo od krugova bliskih HDZ-ovom kandidatu za varaždinskog gradonačelnika Damiru Habijanu, njemu će kampanju voditi možda i najpoznatiji hrvatski stručnjak za odnose s javnošću Krešimir Macan.

Riječ je o cijenjenjenom hrvatskom PR stručnjaku specijaliziranom za upravljanje krizom, strateške komunikacije u politici i za nove društvene medije. Već 20 godina vodi agenciju Manjgura kao jednu od prvih u našoj zemlji specijaliziranih za odnose s javnošću.

Ne vole ga desni

Za Macana bi se s pravom moglo reći i da je opinion maker - sposoban utjecati na mišjenje javnosti. Inozemno je obrazovan i govori četiri jezika. Radio je kampanje za HRT i Vladu RH, a također i za Ivu Josipovića i Željka Keruma; dakle određene političke antipode - što zapravo znači, da je profesionalac koji za koga god da radio, ne misli - izgubiti.

U svakom slučaju, Habijanov izbor je dosta znakovit jer Macana s jedne strane desnica kritizira, a s druge: očito je da se ovaj HDZ-ov kandidat najozbiljnije sprema za juriš na mjesto gradonačelnika. Zanimljiva je također i činjenica da se Macan odlučio za rad na izborima baš u našem Varaždinu. Njegov rad nije ni besplatan, a hoće li se isplatiti vidjet ćemo na svibanjskim izborima.

Komentari