lokalni izbori 2021.

Patafta: Petrići će konačno morati odriješiti kesu, a reformisti potražiti psihijatra

Objavljeno: 14.05.2021. 10:33

Zadnja izmjena: 14.05.2021. 10:33

Kandidat za gradonačelnika Davor Patafta odgovara na priopćenje platforme "Budimo grad" kako će ga tužiti na klevetu, te priopćenje Reformista kako mu je potrebna "ozbiljna psihološka pomoć":

Što se tiče vas gospodo Petrići, jedva čekam da opet tužite i opet izgubite sud. Samo ovog puta morate biti svjesni da ćete troškove morati podmiriti sami, tj. da ih neće podmiriti Grad Varaždin. Usput, bilo bi dobro da kažete građanima koliko ste stotina sporova izgubili i ljudima napravili štetu jer ste ih uvjeravali u nebuloze. Također, novinari bi mogli početi istraživati dio koji niste dementirali. A što ćete onda?

Što se tiče gospode reformista, s njima se slažem. Jer nakon ove nedjelje njihovom Vođi će zaista biti potrebna psihološka pomoć. Takva vrsta pomoći njemu je potrebna odavno, samo je pitanje da li njemu više itko može pomoći. Moj savjet je zbog toga više upućen njegovim sljedbenicima, kojima će također trebati ozbiljna pomoć nakon što se ove nedjelje razbježe. Pitanje samo kome će trebati veća pomoć, Velikom vođi ili njima?

Davor Patafta, kandidat za gradonačelnika Grada Varaždina

Komentari