evo što je rečeno

Foto - Na godišnjoj skupštini NK Sloboda Varaždin predstavljen plan za iduću godinu

Objavljeno: 27.12.2023. 12:26

Zadnja izmjena: 27.12.2023. 12:26

Foto: NK Sloboda Varaždin/Arhiva

Održana je redovna Skupština NK Sloboda Varaždin, a sjednici su prisustvovali članovi i Uprava kluba na čelu s predsjednikom kluba, Ervinom Jerganom.

Na Skuštini se raspravljalo o rezultatima i aktivnostima u 2023. godini, planovima za sljedeću godinu, o nadolazećim natjecanjima i ciljevima, a predstavljeno je i financijsko izvješće za 2023. godinu. 

- Ustabilili smo trenersku križaljku te sada imamo ukupno 10 trenera u 7 kategorija te trenera za rad sa golmanima. Novost od ljeta je uključenje u rad kondicijskog trenera u Školi nogometa, Od sedam kategorija iz Škole koje se natječu, dvije se nalaze na 1. mjestu, a dvije na 2. mjestu na kraju jesenskog dijela prvenstva – istaknuo je Jergan.

Osim dobrih plasmana, klub trenutno ima nešto više od 200 igrača u Školi nogometa.

- Ono što također veseli je seniorska ekipa koja se bori za naslov prvaka u 2.ŽNL. Naglasak je stavljen na „domaće dečke“ koji su se vratili u klub, a struka seniroskoj ekipi priključuje kadete i juniore - rekao je sportski direktor Željko Lilovac.

Planovi za 2024. su: potvrda dosadašnjih rezultata, poboljšanje trenažne infrastrukture na stadionu Sloboda te nastavak rasta i kvalitete rada. Ciljevi za 2024. godinu su osvajanje 1.mjesta u seniorskoj konkurenciji te u konkurenciji kadeta (U-17), mlađih pionira (U-13) i pretpočetnika (U-9). Ujedno se nastavlja rad na turniru ŠPANCIR KUP koji se održava na stadionu Sloboda svakog kolovoza.

Komentari