sad se okreću prema šibeniku

Nakon 3. uzastopne pobjede nema kraja optimizmu u NK Varaždinu: 'Nismo odustali od borbe za Prvu ligu!'

Objavljeno: 27.11.2017. 10:07

Zadnja izmjena: 27.11.2017. 10:08

Foto: Željko Porobija

NK Varaždin je u subotu odradio lavovski dio posla i odigrao najbolju domaću utakmicu ovog dijela sezone. Nakon pobjeda protiv Lučkog i Dinama pala je i Gorica - tako da se sada opet bude nade za ulazak u Prvu ligu.

Na jutrošnju presicu trener Kovačević je doveo junaka pobjede protiv Gorice, trostrukog strijelca Domagoja Drožđeka.

- Ključni su bili vezni igrači, dobro su nas povezali i bilo je lakše igrati. - odao je Drožđek priznanje svojim suigračima.

- Vidite s kolikim su nas respektom tretirali. Gledao sam utakmicu još dvaput, moglo je biti i bolje, ali nadam se da će nešto ostati i za druge utakmice. Već 3. utakmicu zaredom igramo u istom sastavu. - komentirao je trener Kovačević.

Prvo Šibenik, pa onda dalje...

Varaždin se tako na najbolji mogući način oprostio od svoje publike, a sada treba dobro završiti i ovaj dio sezone gostovanjem u Šibeniku. Radi se o momčadi koja je u posljednja 2 kola odigrala neriješeno sa Sesvetama i Dinamom - a kako je naglasio Kovačević - u obje su utakmice dominirali. 

- Šibenik je uvijek vrući teren, moram zaboraviti ova 3 gola i okrenuti se ovoj utakmici. - izjavio je Drožđek. Ali se ujedno postavilo i pitanje što dalje, ima li Varaždin ambicija uključiti se u borbu za vrh.

- Nisam nikada odustao, i dalje se nadam - svaku sljedeću utakmicu trebamo pobijediti, pa ako nastavimo ovako dobro igrati... - bio je jasan Kovačević. Utakmica sa Šibenikom trebala bi se odigrati u petak - jer Varaždinci već u nedjelju putuju u daleku Kinu na međunarodni turnir.

Komentari