KOMENTAR UTAKMICE

Nakon rekordnog broja primljenih golova - Mišković: Nije ugodno izgubiti s ovolikom razlikom

HRS

Objavljeno: 01.05.2022. 17:26

Zadnja izmjena: 01.05.2022. 17:42

GRK Varaždin 1930 izgubio je od momčadi Nexe u Našicama s rekordnih 49 primljenih golova. Naime, niti jedna ekipa ove sezone nije primila toliko golova u jednoj utakmici, pa je zanimljivo čuti što o njoj kažu akteri.

Iako se možda očekivao zamor i psihično pražnjenje u momčadi Nexe nakon utakmice i pobjede nad momčadi Gudmea, to se nije dogodilo već naprotiv. Trener GRK Varaždin 1930 Matej Mišković, ovako je opisao to iskustvo: 
- Sigurno da nije ugodno izgubiti s ovolikom razlikom, ali jako smo dobro znali gdje dolazimo i protiv koga ćemo igrati. Dočekala nas je ekipa Nexe-a koja je u fantastičnom naletu, posebice psihološki nakon sjajne utakmice protiv danskog GOG-a. Na momente smo uspijevali još nešto odigrati, ali jako smo mlada ekipa i teško je bilo očekivati nešto više. Čestitke Nexe-u na sjajnom uspjehu u Europskoj ligi, što je i veliki uspjeh za hrvatski rukomet i poželio bih im sreću u uzvratu u Danskoj, dodao je Mišković. 

Jedan od ponajboljih varaždinskih rukometaša Frano Vujović, ovako je vidio osmi poraz u devet kola GRK Varaždin 1930 u Ligi za prvaka, Paket24 Premijer lige.
- Čestitam domaćoj ekipi na pobjedi, mislim da su nas "ubili" s tempom. Dobro smo se držali do rezultata 10:6 i nakon toga smo se predali, mislili smo da je gotovo, a to se ne bi smjelo događati. Mislim da smo morali više pokazati zube i odigrati puno čvršće u obrani. U zadnjem nas kolu čeka dvoboj protiv Poreča i ako budemo igrali ovako obranu, mislim da nemamo što tražiti protiv njih. Ostaje nam idući tjedan jako raditi na obrani, najavio je Vujović. 

Albin Eter, pomoćni trener Nexe-a zadovoljan je igračima koji su inače rjeđe dobivali veću minutažu. - Dobro nam je došla večerašnja utakmica da igrači koji nešto manje igraju dobiju malo veću minutažu i da se i oni malo vrate u formu. Maksimalno ozbiljno smo ušli u utakmicu bez opuštanja, igrači su vrhunski odradili posao, prikazali smo brzu i atraktivnu igru uz visok tempo svih 60 minuta i to je na koncu i rezultiralo ovako visokom pobjedom. Cijela ekipa igra fantastično ove sezone, nadam se da će dečki biti odmorni za uzvrat u Danskoj u utorak. Voljeli bismo da ovaj naš europski san još malo traje, svi se nadamo tom Final Fouru, nada se Eter. 

Komentari