'to su objede i laži'

FOTO Ministrica Dalić na Korzu predstavila mjere pomoći građanima, ali i najavila tužbu protiv Todorića

Objavljeno: 29.09.2017. 14:05

Zadnja izmjena: 29.09.2017. 14:39

Danas je, kako smo već unaprijed najavili, Varaždin posjetila ministrica gospodarstva i potpredsjednica vlade Martina Dalić, s ciljem da upozna građane i poduzetnike mjerema kojima im ministarstvo želi pomoći u trgovanju i poslovanju sa zemljama EU.

>> Ako želite da vam ministrica Dalić osobno predstavi unutarnje mehanizme tržišta EU - svratite sutra na Korzo!

Ovo je treći grad kojega s istim ciljem posjećuje ministrica Dalić, a radi se o predstavljanju raznih servisa Ministarstva gospodarstva. U najkraćem, radi se o sljedećem:

  • Ako ste kao građanin kupili nešto u EU - bilo u trgovini ili online - pa time niste zadovoljni, ministarstvo vam preko web servisa nudi usluge savjetovanja
  • Ministarstvo stoji na raspolaganju sa savjetima i za one gospodarstvenike koji su, primjerice, platili neki porez u nekoj od država EU

I dalje su postavljeni štandovi na Korzu i tamo imate brojne brošurice koje vam pobliže objašnjavaju ova pitanja.

'Tužit ću Todorića za klevetu'

Ministrica Dalić nije mogla izbjeći i novinarska pitanja o tvrdnjama koje na svojim blogovima iznosi Ivica Todorić. Između ostalog, tamo stoje i tvrdnje da mu je ministrica prijetila zatvorom.

- Todorić i uprava Agrokora su sami tražili primjenu zakona kad su police bile prazne a radnici u situaciji da ne dobiju plaće. Namjeravam autora bloga koji se identificira kao Ivica Todorić tužiti za objedu i laž. To su bezočne laži, skretanje pozornosti s onoga što je bitno ili priprema terena za trenutak kada se objavi revizorsko izvješće. - odlučno je izjavila Martina Dalić.

Komentari