Varaždinska županija

Prijem u Županijskoj palači za one koji pomažu Zakladu za pomoć djeci Vita

Objavljeno: 28.12.2023. 17:17

Zadnja izmjena: 28.12.2023. 17:21

Zaklada za pomoć djeci Vita ove je godine organizirala niz uspješnih akcija i događaja pa je tim povodom, a također i sa željom da zahvali svima koji su podržali rad Zaklade, upraviteljica Jadranka Bahlen zajedno s varaždinskim županom Anđelkom Stričakom priredila za njih prijem u Županijskoj palači.

Zahvalnice te prigodne poklončiće primili su Marijan Rauš iz tvrtke Marlex d.o.o., zatim Marko Dugandžić iz Sportskog kluba SRD '315 Sjeverozapad', Marko Črljenec iz Udruge za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja Active Vita, Zajednica športskih udruga Grada Varaždina Anica Sitar te Nenad Kumrić Charlie, izvijestili su iz Varaždinske županije. 

Župan Stričak zahvalio se svima koji pomažu rad Zaklade, naznačivši pritom ovogodišnju 4. utrku grada anđela, zatim nedavno održani Božićni koncert u organizaciji Kumrića Charlieja, gdje su se prikupljale donacije za Zakladu, kao i prošlogodišnju prvu donatorsku akciju za Zakladu u Australiji. - Svi vi imate veliko srce i na tome vam se zahvaljujem. Pokazali ste humanost, darežljivost i želju da pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija. Upravo i Zaklada postoji iz tog razloga, da se pomogne našim najmlađim sugrađanima koji pomoć zaista i trebaju – poručio je Stričak.

Komentari