NK VARAŽDIN

FOTO Tradicionalni susret "Stari - Mladi" i blagdansko druženje u klupskim prostorijama

Objavljeno: 21.12.2018. 16:10

Zadnja izmjena: 21.12.2018. 16:28

U NK Varaždin tradicionalno se godina završava susretom "Stari - Mladi" i blagdanskim druženjem u klupskim prostorijama. Ovo je 52. ovakva manifestacija, jedinstvena u svijetu nogometa. 

Tako je i ove godine ovaj jedinstveni sportski događaj okupio bivše i sadašnje igrače kluba na zajedničkom druženju. Uvod u druženje je susret "Stari - Mladi" koji je ove godine završio s miroljubivih 5:5.

Osim sportskog druženja bila je to prilika razmijeniti sportska iskustva iz drugih sredina i drugih rangova natjecanja ali i podsjetiti se na bivša vremena dok su neki od sadašnjih trenera bili igrači. Među okupljenima bili su hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić, Branko Ivanković trener iranskog Perzepolisa, Stjepan Cvek predsjednik NK Varaždin, Samir Toplak trener Intera iz Zaprešića, te Ivica Solomun, Miljenko Mumlek, Tomislav Vrbnjak i mnogi drugi. 

Za ekipu "Stari" nastupili su: Papa, Lučić, Marčetić, Balajić, Šafarić, Mujanović, Benko, Kresinger, Sačer, Liber i Bajus.

Za ekipu "Mladi" nastupili su: Gavranović, Kolarić, Senić, Sambolec, Brlečić, Havelka, Golubar, Glavica, Črnko i Jeretec, Balažinec.

Komentari