plesni klub takt

Foto - U Varaždinu održan prijem za najuspješnije hrvatske plesače

Objavljeno: 21.02.2023. 18:15

Zadnja izmjena: 21.02.2023. 18:15

U salonu palače Patačić, privremenoj Gradskoj vijećnici Grada Varaždina danas je priređeno primanje za uspješne sportaše - plesače iz Plesnog kluba Takt.

Zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković primio je članove Takta koji su od strane Hrvatskog sportskog plesnog saveza proglašeni najuspješnijima u 2022. godini. Zamjeniku gradonačelnika također su predstavljeni  i sportaši koji su sudjelovali u osvajanju rekordnih 12 odličja na Prvenstvu Republike Hrvatske u standardnim plesovima održanom u Petrinji, početkom ožujka. U njihovoj pratnji bio je i Igor Šalamun, trener sportskog plesa u Plesnom klubu Takt iz Varaždina.

- Kad vidite pehare, medalje i zanos djece koja plešu sa zadovoljstvom, da su uspješni u tome ovo im je nagrada za njihov trud. Oni treniraju pet puta tjedno, bili su na jednom natjecanju, a već im slijedi natjecanje u latino-američkim plesovima. Kad ih vidite sretne i zadovoljne nakon takvih uspjeha, nema drugog nego čestitati im i bodriti ih da nastave tim putem. Koliko možemo mi ćemo ih podržavati pa i kroz ovakve prijeme da i naši sugrađani osjete koliko ta djeca rade pa je dobro da ih dođu bodriti - rekao je Marković.

Među plesačima posebno se istaknula Marta Majcen, koja je osvojila dvostruki naslov državne prvakinje u kategoriji starije mladeži u standardnim plesovima te je proglašena najboljom sportašicom mlađih dobnih kategorija do 16 godina u Republici Hrvatskoj.

Komentari