u srednjoj školi

Na današnjem predavanju u Ludbregu doznajte sve o prekvalifikacijama i vaučerima

Objavljeno: 05.03.2024. 08:12

Zadnja izmjena: 05.03.2024. 08:12

Županijska komora Varaždin i Srednja škola Ludbreg, u suradnji s Područnim uredom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Varaždin danas organiziraju za sve zainteresirane besplatno predavanje.

Riječ je o predavanjima o programima prekvalifikacija ludbreške srednje škole, mjerama aktivne politike zapošljavanja za ovu godinu i vaučerima za obrazovanje nezaposlenih i zaposlenih osoba. Predavanje počinje u 10 i 35 sati u prostorijama Srednje škole Ludbreg. Srednja škola Ludbreg tom će prigodom predstaviti detaljne informacije o besplatnom osposobljavanju za program Izrada i primjena programa na CNC alatnim strojevima (CNC tokarilica i CNC glodalica) te programe prekvalifikacija (CNC operater; Strojarsko-računalni tehničar; Tehničar za mehatroniku).

Romana Kostanjevec, savjetnica Odjela za mjere aktivne politike zapošljavanja HZZ-a predstavit će mjere aktivne politike zapošljavanja, dok će sustav vaučera za obrazovanje predstaviti Marina Ostrun, savjetnica Odsjeka za rad s poslodavcima HZZ-Područnog ureda Varaždin.

Komentari