NK Varteks pojačao ekipu

Neven Vukman: "Osjećaj je sjajan, tu sam proveo mladost"!

Objavljeno: 05.03.2016. 21:11

Foto: NK

Nogometni klub Varteks s dvije velike novine ulazi u proljetni nastavak Međužupanijske nogometne lige u odnosu na jesensku polusezonu. Prva je ponovno igranje na stadionu Varteksa, a druga dva zvučna, početkom ovog tjedna predstavljena pojačanja – vratar Saša Dreven i veznjak ili stoper Neven Vukman.

Obojica pravo nastupa stječu već u prvom proljetnom kolu protiv Zadrugara iz Hrastovskog, ne treba posebno naglašavati koliko će Varteksu značiti i Drevenovo vratarsko i Vukmanovo igračko iskustvo.

Baš kao i kvaliteta, Neven uostalom ima i 15 reprezentativnih nastupa, dva u A reprezentaciji u vrijeme Zlatka Kranjčara, 13 u mladoj vrsti Vatrenih za koju je postigao i dva pogotka. Sutra (nedjelja) u 14:30 sati istrčat će ponovno na travnjak – stadiona Varteksa.  

- Osjećaj je naravno sjajan, tu sam ipak proveo mladost. Neka samo bude što više publike, neka stvore dobru atmosferu, a mi ćemo na terenu dati sve od sebe da se odužimo – najavljuje 30-godišnji Vukman, koji hvali ozračje u momčadi uz tek jedan jedini mali hendikep.

- Kratko smo zajedno, neki dečki imaju i obaveze na faksu pa se nismo uspijevali skupiti svi na treningu, tek će eto ova prva utakmica biti ta kad ćemo biti svi na broju. Ali nadoknadit ćemo angažmanom, ne sumnjam. U kakvom sam ja stanju? Pa OK je, nisam još sto posto spreman, ali bit će vjerujem sve u redu.

Sraz Bumbara i Zadrugara

Trener Kruno Beli još nije do kraja definirao ni taktiku ni sastav pa ni Vukman još nije siguran hoće li zaigrati kao zadnji vezni ili kao stoper. Ali je siguran da sutra od 14:30 sati vrijedi biti na stadionu Varteksa i uživati u nogometnom srazu Bumbara i Zadrugara.

Varteks međusobni sraz dočekuje na 9. mjestu s 19 jesenskih bodova, Zadrugar je jesen završio na 11. poziciji s bodom manje. Što je još jedno jamstvo zanimljivog susreta.

Utakmica na stadionu Varteksa počinje u 14:30 sati, vrata stadiona otvaraju se 45 minuta ranije, ulaznica je 20 kuna.

Komentari