sektorski sastanci

Predstavnici Županijskog saveza poljoprivrednih udruga Varaždinske županije zadovoljni sastankom s ministrom Tolušićem

Objavljeno: 10.11.2016. 18:01

Zadnja izmjena: 10.11.2016. 18:09

Foto: Ilustracija

Predstavnici Županijskog saveza poljoprivrednih udruga Varaždinske županije sudjelovali su 7. i 8.studenog ove godine na sektorskim sastancima s novim ministrom u Ministarstvu poljoprivrede g. Tomislavom Tolušićem koji su se održali u Zagrebu, a u organizaciji Hrvatske poljoprivredne komore.

Svi predstavnici Saveza imali su priliku direktno se obratiti resornom ministru te su tako u svojim govorima ukratko iznijeli probleme vezane uz pojedini sektor poljoprivrede Varaždinske županije - stoji u priopćenju Županijskog saveza poljoprivrednih udruga Varaždinske žuapnije.

Također, u priopćenju su naveli da, s obzirom da se radilo o sastancima na kojima su sudjelovali sektorski predstavnici iz cijele Hrvatske te se broj sudionika na pojedinim sastancima penjao i do stotinjak ljudi, ministar je obećao da će uskoro sazvati uža predstavnička tijela kako bi se čim točnije detektirali problemi pojedinih sektora poljoprivredne proizvodnje.

- Poučeni dosadašnjom praksom, smatramo da će potpuno zadovoljstvo uslijediti tek kad novi ministar pokaže da doista ima volje i snage uhvatiti se u koštac s nagomilanim problemima poljoprivredne proizvodnje Hrvatske, a prvi korak u tome su obećani sastanci i konzultacije s užim sektorskim predstavničkim tijelima poljoprivrednih proizvođača - zaključuju u priopćenju.

Komentari